där framtid avgörs 2014

23december2014

Han lutade sig fram för att kyssa men i samma sekund som han kände hennes varma andedräkt försvann hon bort igen. Ensam, utlämnad och övergiven tog mörker snabbt över och han sjönk kraftlös ner under den kalla ytan. I samma ögonblick som han var redo att slappna av, ge efter, skymtade det absolut viktigaste förbi.

Under ytan såg han plötsligt klart och insåg att det inte längre fanns mening att söka förändring. Istället för att ta vara på all kunskap, all utveckling och skapat något fantastiskt tillsammans så hade makten envist, utstuderat, skapat skillnader, motsättningar och ren förstörelse. Tänk om fler vaknat tidigare, vågat stå upp och krävt förändring?.

Aning klokare över insikt klev han in i skogsbryn och kände starkt att det var dags att ändra kurs på antal plan. Viktigast var att utmana den rädsla som ständigt gnagde inombords och leva mer kärlek……

DÄR FRAMTID AVGÖRS var det andra årsprojektet och är del två av tre planerade årsprojekt. Projektets mål är att lyfta fram vår vackra natur och dess invånare på ett sätt som får fler att inse att vi måste ändra vår livsstil för att få ett mer hållbart klimat och en värld där allt levande får en så bra tid som möjligt. Viktigast är dock att människor oavsett politisk färg börjar inse att det redan nu finns alternativa vägar att leva än på det sätt som mänskligheten levt de senaste 150 åren.

Projektstart: 1/1 – 2014
Projektslut: 31/12 – 2014
Antal bilder/texter: 365

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s